Gestió Documental

EMMAGATZEMA, COMPARTEIX, TRANSFORMA ELS SEUS DOCUMENTS ELECTRÒNICAMENT

Solpheo Suite

Emmagatzema, comparteix i gestiona les tasques i processos del teu negoci, amb Solpheo Suite la plataforma de negocis digitals. Respon a les exigències del teu client i evoluciona el lloc de treball per a dotar de més mobilitat, més autonomia i col·laboració als teus empleats.

Solpheo Workplace Cloud

Transforma digitalment el cor del teu negoci, crea el teu entorn segur de treball i centralitza el teu contingut. Digitalitza el teu arxiu en paper i unifíca’l amb tota la documentació, troba qualsevol document en segons, treballa des d’on vulguis, amb tot el que necessitis accessible. Porta la teva oficina amb tu i dóna un nou ritme al teu negoci.

MyDOCumen

Gestiona tots els documents del teu negoci, de tal manera que puguis emmagatzemar-los de manera segura i trobar-los quan els necessites. Automatitza els teus processos de negoci, estableix fluxos de treball amb els documents.

MyDOCument Proveïdors

Digitalitza i automatitza el procés de gestió de les factures de proveïdors, agilitza l’extracció i exportació al altres programes. Arxiva els documents associats a la factura de manera agrupada i ordenada en expedients.

MyDOCument Signatura Biomètrica

Signa els documents digitals com si ho fessis en paper gràcies a la capacitat de MyDOCument, de signatura biomètrica. Amb la signatura biomètrica és possible treballar en un entorn segur, evitant el repudi de la signatura.

MyDOCument e-factura

Fes una gestió eficient del procés de facturació als teus clients, au- tomatitzant-lo des de la finalització de la seva emissió fins al seu arxivat, independentment del seu origen: paper, electrònic o govern.