Patrocinis

KYOCERA AMB LA CULTURA I L’ESPORT

Des dels seus inicis, KYOCERA ha demostrat un marcat interès pel suport a la cultura i l’esport com a exponents del desenvolupament d’una societat.
 
Aquest compromís es veu reflectit cada any en el patrocini de diversos equips i esdeveniments esportius així com congressos empresarials de màxima importància al nostre país.
 
Patrocinis Esportius
 
KYOCERA porta anys realitzant una important tasca de patrocinis d’equips i tornejos esportius, tant a escala nacional com internacional. D’aquesta manera, promovem el esperit de lluita, esforç, superació i compromís amb el qual s’identifiquen els esportistes, intentant traslladar-lo a la vida quotidiana de tots nosaltres, per créixer tant com a professionals com a persones.
 
Actualment patrocinem les competicions de més alt nivell que se celebren al nostre país en diverses disciplines esportives com futbol, bàsquet, handbol, golf, motociclisme, atletisme, tennis, etc.
 
En tots ells, KYOCERA es posiciona com Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió encarregant-se de la implantació i servei tècnic de tots els dispositius demandats per l’organització per donar cobertura a les seves necessitats així com les de la premsa acreditada.
 
D’aquesta manera, KYOCERA s’ha posicionat com a líder indiscutible en el préstec d’aquest tipus de serveis. Actualment s’està treballant en nous projectes, en aquests i nous esports, això sí, tots ells del més alt nivell. Poc a poc us els anirem anunciant en aquest web…