Aula 3D

En Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines, Treballem amb el principal líder de fabricació d’equips i consumibles d’impressió 3D a nivell mundial, ColiDo i el nostre objectiu és aconseguir que aquesta innovadora tecnologia entri a formar part de el nostre dia a dia. ColiDo ha confeccionat el projecte del AULA 3D 12 mesos, el seu producte més innovador. I és que considerem, que el sector educatiu és la clau per formar a les pròximes generacions i amb ell normalitzar l’ús de la tecnologia 3D, el que suposarà un gran avanç per la societat donada les innumerables possibilitats que pot arribar a oferir.

Actualment la impressió 3D a les aules, es veu relegada a temaris molt limitats en alguns centres educatius que ofereixen classes extraescolars de Robòtica. Malgrat la seva escassa repercussió en quant a número d’alumnes que fan ús d’aquesta tecnologia, els resultats són sorprenents gràcies al nivell de creativitat que atresoren els alumnes de qualsevol rang d’edat.

És evident, per tant, que per augmentar la notorietat de la tecnologia d’impressió 3D a les aules i per consegüent a la societat, és necessari primer formar al personal docent. És aquí quan és materialitza el projecte de l’AULA 3D 12 mesos de CoLiDo.

A Ramon Bergadà Mecanització d’ Oficines, Punt de Venda Oficial CoLiDo, et presentem aquesta nova proposta educativa que marcarà la tendència a les aules durant els pròxims anys.