TPV i Registradoras en Reus i Tarragona

En Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines, disposem d’una àmplia gamma de solucions d’equips i programes per a la gestió de punt de venda/cobro en sectors com a Restauració, Hostaleria i Comerços en general.

La nostra experiència ens avala. Des de Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines, hem implementat gran quantitat d’instal·lacions en tot tipus de negocis, oferint un servei total que comprèn des de la instal·lació a la consultoria de prevenda, la formació i posada en marxa dels equips i programes. A més, en Ramon Bergada disposem d’un servei tècnic propi i oferim el manteniment de tots els equips i programes que tenim en distribució.

Som distribuïdors de les marques més representatives del sector: POSIFLEX – EPSON – METROLOGIC – HONEYWELL – ZEBRA – ELCO DATA – SAMPOS – ICG-VISUAL GEST – EXTRASOFT – MAITRE – iA3 TPV.

En Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines, també disposem d’una àmplia gamma de registradores de les marques ELCODATA – SAMPOS.

Catàleg de TPV

Calaixos intel·ligents

En Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines, disposem de sistema automatitzat de gestió de cobrament que maneja tant bitllets com monedes per a la solució i el control de la recaptació diària. CASHTPV – CASHKEEPER – CASHDRO