Bàsquet

APOSTANT PEL MÓN DE LA CISTELLA

KYOCERA ve apostant en els últims anys pel món de la cistella, sent Proveïdor Oficial de Serveis de Impressió en algunes de les més importants competicions de bàsquet professional que s’han disputat a nostre país. L’última d’elles ha estat la passada edició de la Final Four 2015 disputada a Madrid i que va tenir l’ Reial Madrid com a equip campió. Cal destacar també la nostra col·laboració en qualitat de Proveïdors Oficials de Serveis d’Impressió al Mundial de Bàsquet 2014, competició que es va desenvolupar del 30 d’agost al 14 de setembre a les ciutats d’Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada, Bilbao i Canàries.
 
Convé esmentar també la presència de Kyocera en les edicions de la Final a Quatre Madrid 08 i Barcelona 11, el Torneig Preolímpic Femení ’08, la Copa de la Reina Sevilla ’08, les edicions de la Copa del Rei a Madrid ’09, 11 i Bilbao ’10, el NBA Live Tour de l’any 2009 o el Torneig Triangular celebrat a l’agost de l’any 2010, preparatori per a el Mundial de Turquia i en què van participar les seleccions d’Espanya, Estats Units i Lituània. ia.
 
A més KYOCERA és Proveïdor Oficial de l’Estudiantes i l’Unicaja Màlaga, havent-ho estat també del Lucentum Alacant i Menorca Bàsquet (equips ja desapareguts).