Futbol

OBRINT NOUS HORITZONS EN EL MÓN FUTBOLÍSITICO

Des de la temporada 2006-2007 i fins a la 2013-2014, KYOCERA ha estat copatrocinador oficial del Club de Futbol Atlètic de Madrid, un dels equips de major tradició i més emblemàtics del nostre país. En els seus més de 100 anys de vida, L’Atlètic de Madrid ha aconseguit 10 lligues, 10 copes del Rei, 2 Europa League, 2 Supercopes d’Europa i molts altres títols que completen la seva gran palmarès. El seu esperit de sacrifici i superació ha aconseguit fidelitzar la, probablement, millor afició del nostre país. Per tot això, KYOCERA se sent identificada plenament amb l’Atlètic de Madrid i ha decidit continuar la seva vinculació amb el club en qualitat de Proveïdor Tècnic Oficial fins al juny el 2019.
 
Varis
KYOCERA continua obrint nous horitzons al món futbolísitico, fidel reflex de la seva filosofia d’expansió i creixement constant.
 
A més de l’Atlètic de Madrid, KYOCERA és actualment Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió del Reial Betis Balompie, Sevilla C.F., Llevant, U., Granada i Recreativo de Huelva. Destacar també els seus acords de col·laboració finalitzats amb la U. Salamanca, Osasuna, U. Las Palmas i Elx C.F. KYOCERA, al juliol del 2009, i en qualitat de Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió, va donar cobertura al torneig Peace Cup en els estadis de cadascuna de les cinc ciutats on es va disputar la competició, instal·lant un total de 12 equips multifuncionals, encarregant-se del servei tècnic, custòdia i transport dels mateixos.
 
Finalment destacar també que KYOCERA ha estat patrocinador d’altres equips de futbol en diferents països: a Alemanya del Borussia Mönchengladbach, a Anglaterra del Reading, al Japó del Kyoto Purlpe Sanga i al Brasil de l’Atlètic Paranaense.