Handbol

KYOCERA AMB LA COPA ASOBAL

Després de l’èxit obtingut per KYOCERA com Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió a la Copa Asobal 2007 i La Copa del Rei d’Handbol 2008, la companyia va arribar a un acord amb l’ASOBAL per seguir sent Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió fins a l’any 2014, donant cobertura a totes aquelles competicions de notòria rellevància que organitza l’ASOBAL:
 
 
     • Lliga Asobal
     • Supercopa Asobal
     • Copa Asobal
     • Copa Asobal
     • Partit de les Estrelles
     • Minicopa
 
La Copa del Rei i la Copa Asobal són, probablement, les competicions més esperades de l’any, on es donen cita els millors classificats de la temporada, a més de l’equip amfitrió. Sense cap mena de dubte, el millor exemple d’esportivitat tant a la pista com dels centenars d’aficionats que segueixen a cada equip. I així va contribuir KYOCERA, com una peça més, a l’èxit de totes les competicions.
 
Igualment, des d’Octubre 2008 i fins a finals de la temporada 2011-2012, KYOCERA va patrocinar a l’equip de Handbol Femení Elda Prestigi, de la ciutat alacantina d’Elda. Un equip amb una llarga trajectòria esportiva acostumat a copar els primers llocs de la classificació en la lliga nacional.
 
Finalment destacar la col·laboració de Kyocera al Mundial d’Handbol Espanya 2013. En virtut de l’acord signat amb la Reial Federació Espanyola d’Handbol, Kyocera en la seva condició de Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió, es va encarregar de prestar el servei tècnic a les sis seus i durant els 16 dies que va durar la competició.