Motor

KYOCERA AMB EL MÓN DEL MOTOR

Circuit De Montmeló
Des de l’any 2008 i fins l’any 2014, KYOCERA es va convertir en Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió del Circuit de Montmeló ubicat a Barcelona. Aquest circuit és conegut a escala mundial per acollir el Gran Premi de Motociclisme i el Gran Premi de Fórmula 1, que reuneix els millors pilots del món en aquestes dues disciplines.
València Street Circuit
KYOCERA i Valmor Sports van signar l’any 2009 un acord pel qual KYOCERA es convertia en Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió del València Street Circuit durant cinc anys. Cal comentar que entre els equips d’impressió KYOCERA i els cotxes de Fórmula 1 ha grans sinergies, ja que tots dos comparteixen components ceràmics que els confereixen durabilitat i resistència, fent-los únics en la seva classe.
 
En aquests cinc anys i durant els dies de competició, l’organització i premsa acreditada van tenir cobertes les seves necessitats d’impressió amb els dispositius d’impressió i multifuncionals de la companyia.
Motorland Aragó
Al juliol de 2010, KYOCERA va signar un acord de quatre anys de durada, per a convertir-se en Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió del circuit de Motorland (Alcanyís. Aragó), conegut com la Ciutat del Motor. Aquest acord ha estat renovat per dos anys més, fins a l’agost del 2016. En virtut d’aquest acord, KYOCERA s’encarrega de subministrar tot el material necessari, tant a les seves oficines com en les principals proves que organitza el circuit, entre les que es troben : Moto GP, World Series by Renault i Campionat del Món de Superbikes. Cal esmentar que el circuit va ser dissenyat per Herman Tilke, un dels més importants dissenyadors de circuits del món, amb la col·laboració del pilot de F1 Pedro de la Rosa, assessor tècnic del complex.

Mencionar que el circuito fue diseñado por Herman Tilke, uno de los más importantes diseñadores de circuitos del mundo, con la colaboración del piloto de F1 Pedro de la Rosa, asesor técnico del complejo.

Supermotar
En els últims anys aquesta disciplina esportiva ve tenint una gran acollida entre els aficionats a les motos. Es caracteritza per utilitzar motos de munta- nya en circuits d’asfalt. Com no podia ser d’una altra manera, KYOCERA ha estat present en algunes proves del circuit nacional (Valladolid. Juliol 2008, Salou-PortAventura. Nov 2009 la Bañeza-Lleó. Juliol 2010 i Grandvalira en 2011), a qualitat de Proveïdor Oficial de Servicis d’Impressió.
HRT F1 Team
Al maig de 2012 l’equip HRT F1 Team i Kyocera Document Solutions van signar un acord de patrocini en virtut del qual Kyocera es convertia en Proveïdor Oficial de Solucions Documentals de l’escuderia.
 
HRT F1 Team comptaria amb els serveis de Kyocera que integraven totes les necessitats d’impressió i gestió documental, tant a les seves oficines permanents de la Caixa Màgica com a les oficines mòbils que desplaçaven al voltant del món durant el calendari de 20 proves que componia el campionat.
 
Lamentablement la difícil situació econòmica va fer impossible que l’aventura del primer equip espanyol en la F1 tingués un major recorregut. No hi ha dubte que aquest projecte va servir per refermar l’aposta de Kyocera i la nostra posició en el món del motor com a empresa líder en aquest sector, on ja tenim altres acords actualment en vigor
 
Circuit Ricardo Tormo
Al novembre de 2012 el Circuit Ricardo Tormo (Xest – València) i Kyocera van signar un acord de cinc anys de durada, en virtut del qual Kyocera es convertia en Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió del Circuit, prestant els seus serveis de forma permanent a les oficines del client, així com en les tres principals proves que aquest organitza al llarg de l’any: Moto GP, Copa Ferrari i Campionat d’Espanya de Velocitat.
 
Monlau Competició
Kyocera és patrocinador (des de maig 2012) de Monlau Competició (Barcelona), escola pionera a Espanya en formació de mecànics. L’acord té una durada d’5 anys. Amb més de 240 alumnes repartits en cursos de mecànica de competició, Emili Alzamora lidera aquest ambiciós projecte que té com a principal estendard al pilot de Moto GP Marc Márquez.
 
El principal objectiu d’aquesta escola és donar l’oportunitat als joves perquè puguin formar-se com mecànics especialistes en motocicletes de competició en totes les seves especialitats, segons els mètodes, criteris i necessitats dels equips professionals i empreses especialitzades que actuïn en aquest sector, i que en un futur proper puguin dedicar-se professionalment.
 
Aspar Team
L’any 2009 Kyocera va signar un acord de patrocini de cinc anys de durada amb l’escuderia espanyola del Campionat Mundial de Motociclisme Aspar Team. En virtut d’aquest acord i en qualitat de Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió, Kyocera presta els seus serveis a l’escuderia dirigida per l’expilot i quatre vegades Campió del Món Jorge Martínez. Aquests serveis inclouen dispositius d’impressió tant a les oficines de l’equip a València com en els tràiler que donen suport a l’escuderia durant els grans premis al voltant del món.
 
Circuit de Jerez
Al desembre de 2014 Kyocera va anunciar la seva vinculació, en qualitat de Proveïdor Oficial de Serveis d’Impressió, amb el Circuit de Jerez per als propers cinc anys. Dins de l’acord Kyocera oferirà tots els seus serveis d’impressió i gestió documental, tant a les seves oficines com en les principals proves que el circuit organitzi entre les que s’inclouen: Gran Premi de Moto GP, Campionat del Món de Superbikes i el Campionat d’Espanya de velocitat.