DESDE 1942 ESPECIALISTES EN LA MECANITZACIÓ D’OFICINES EN REUS I TARRAGONA

Agafa totes les aplicacions del teu mòbil Android i fes-les servir a Windows.

Si tenim un mòbil amb sistema operatiu Android, segurament que alguna vegada se'ns haurà passat pel cap que seria interessant poder executar les aplicacions i jocs que més ens agradin directament al nostre ordinador amb Windows. 
Si aquest és el nostre cas, hem de saber que això sí que és possible i tenim diferents maneres de poder-ho dur a terme. T'ensenyem com.
Tenir la possibilitat d'executar aplicacions Android a Windows en una de les accions més demanades pels usuaris del principal sistema operatiu per a mòbils. Per poder dur-ho a terme hi ha diferents maneres, tal com veurem a continuació.


Subsistema de Windows 11 per a Android (WSA)

Una de les grans novetats del Windows 11 és la compatibilitat amb aplicacions Android. Per això serà necessari disposar de WSA al nostre ordinador. Això no és res més que una màquina virtual impulsada per Hyper-V que ens permetrà executar jocs i aplicacions Android. Posteriorment hi hem d'instal·lar aquestes aplicacions caldrà descarregar Amazon AppStore.

Característiques de windows necessàries instal·lades:Prova amb emuladors

La forma més senzilla per poder executar aplicacions d'Android a Windows és fer ús de diferents emuladors. Hi tindrem la possibilitat d'accedir a la Play Store amb el nostre compte i descarregar i executar qualsevol contingut, ja siguin aplicacions o jocs.

BlueStacks

Aquest emulador és una de les formes més senzilles per executar aplicacions Android i fer que funcionin a Windows. 
La seva missió se centra a executar un sistema operatiu Android complet i modificat, des del qual podrem accedir a la Play Store i descarregar-ne el contingut. De fet, BlueStacks el que fa és fer-se passar per un dispositiu Android mostrant-se a la llista de dispositius de Google Play. El podem descarregar BlueStacks gratuïts des de la seva pàgina web.
Un cop descarregat, ho iniciem i una finestra s'obrirà al nostre escriptori, des de la qual tindrem accés a la Play Store, de la mateixa manera que ho faríem des del nostre telèfon mòbil per descarregar qualsevol aplicació. Per fer-ho, només hauríem d'iniciar sessió amb el nostre compte d'usuari. La interfície és summament senzilla, molt similar a la que podem trobar a qualsevol mòbil i a més està en espanyol.NoxPlayer

Aquest emulador d'Android per a PC pot ser usat per tot tipus d'usuaris i ens permetrà accedir a la Play Store per instal·lar aplicacions i jocs de la mateixa manera que ho faríem des del nostre telèfon mòbil. Podem descarregar NoxPlayer gratis des de la pàgina web del desenvolupador.
El programa s'usa principalment per executar jocs Android ja que compta amb diferents funcions i característiques enfocades a optimitzar l'experiència d'usuari i la seva fluïdesa, atès que compta el seu propi motor gràfic dedicat, el qual us ajuda en la seva execució. També compta amb altres característiques interessants com la possibilitat de canviar les tecles del teclat per fer qualsevol acció de forma ràpida. Un cop l'executem ens apareix el seu menú principal força semblant a la que ens podem trobar a BluStacks. Així doncs, només haurem de fer clic al botó de Google Play i accedir amb el nostre compte d'usuari per poder descarregar aplicacions.Android Studio per a desenvolupadors

Aquesta eina és l'entorn de desenvolupament integrat, IDE, creat oficialment per Google per crear aplicacions, des de zero, per a Android. Entre les seves funcions inclou un complet emulador d'Android que ens permet emular un dispositiu de Google (mòbil, tablet, Android TV) i instal·lar-hi la versió d'Android que vulguem fins i tot amb la Google Play. D'aquesta manera podrem descarregar i instal·lar aplicacions per provar-la. No és un programa dedicat a usuaris domèstics, sinó per a desenvolupadors. Podem descarregar la seva darrera versió gratis des de la seva pàgina web.

Si necessites ajuda sobre aquest tema o qualsevol altre, a Ramon Bergada estarem encantats a assessorar-te.