DESDE 1942 ESPECIALISTES EN LA MECANITZACIÓ D’OFICINES EN REUS I TARRAGONA

Jornada tècnica sobre el tractament de dades a l’empresa a la Cambra de Reus

L’empresa reusenca Ramon Bergadà ha celebrat una jornada tècnica sobre la importància d’un tractament adequat i eficient de les dades dins l’empresa. Els especialistes de Ramon Bergadà han tingut l’oportunitat de presentar les opcions que ofereix en aquest camp la nova eina Power BI de Microsoft. Es tracta d’una aplicació dissenyada per accedir a les dades de l’empresa en temps real, donar-los forma i visualitzar-les de forma fàcil i entenedora. Un model de tractament de dades que permet orientar de manera eficient decisions i projectes, així com crear i compartir informació de manera clara i segura.

La sessió ha tingut lloc a la Cambra de Comerç de Reus i ha reunit a més d’una cinquantena de persones. La  jornada tècnica s’ha centrat en la intel·ligència de negoci i el Power BI i els tècnics de Ramon Bergadà han mostrat exemples de com extreure i tractar les dades del propi sistema de gestió empresarial (ERP), com treure un major rendiment de les eines bàsiques de Microsoft i de com convertir les dades en un actiu empresarial. A més, han exposat els avantatges de l’aplicació d’aquesta tecnologia a la petita i mitjana empresa i han resolt els dubtes dels assistents. L’empresa reusenca ofereix aquesta i altres eines adaptades a l’empresa i es tracta duna de les solucions incloses dins el programa Kit Digital.

Ramon Bergadà acaba de celebrar 80 anys al servei de professionals, particulars i empreses aportant les solucions tecnològiques personalitzades.

Article publicat a La guia de Reus:

Jornada tècnica sobre el tractament de dades a l’empresa a la Cambra de Reus