DESDE 1942 ESPECIALISTES EN LA MECANITZACIÓ D’OFICINES EN REUS I TARRAGONA

Ramon Bergadà presenta els seus productes i novetat en EXPRO REUS

Al llarg dels últims anys Ramon Bergadà, mecanització d’oficines, no ha faltat a la seva cita amb aquest reconegut certamen celebrat a Reus. I aquest any no serà una excepció, del 11 al 15 d’Octubre, Ramon Bergadà exposarà amb motiu de la 47 Fira de Expro Reus, la seva gama de serveis, productes i novetats.

Al stand que Ramon Bergadà té al recinte firal, visitants i clients podran descobrir totes les novetats que es presentaran durant aquests 5 dies.

I si alguna pot destacar per sobre les altres, sens dubte aquesta serà la nova tecnologia d’impressió 3D, amb impressores i scaners que segur sorprendran a tots els assistents

Ramon Berguedà ofereix els seus serveis des de fa 75 anys a clients de diversos perfils, tant a PYMES, com Administracions Públiques i particulars. Tots ells valoren el tracte personalitzat, l’atenció telefònica o a la botiga i el seu servei de manteniment i assistència tècnica.

Ramon Bergadà es el distribuïdor de marques líders a nivell mundial i proporciona un extens ventall de serveis: assessorament de prevenda, instal·lació i posada en marxa de qualsevol equip.

A més des de fa uns anys ha consolidat les línies de productes per solucions audiovisuals (monitorització de sales, cartellera digital per empreses i material per formació i escoles) i els serveis cloud, núvol amb serveis de copies de seguretat, servidors virtuals.