DESDE 1942 ESPECIALISTES EN LA MECANITZACIÓ D’OFICINES EN REUS I TARRAGONA

Vegeu el nou LG Transparent OLED invisible

Transparent OLED55EW5G-A

LG Transparent OLED Signage ofereix noves maneres de comunicar-se visualment i obre un nivell totalment nou de creativitat que fins i tot la senyalització digital convencional no pot oferir.

Un nou nivell de visió transparent

La imaginació es fa realitat

La LG Transparent OLED Signage il·lumina espais que abans estaven amagats darrere de la pantalla, totalment harmonitzats amb el seu entorn.

Amb colors vius i clars, i una gran transparència, aquesta pantalla ofereix millores visuals als objectes col·locats darrere, donant als espectadors un factor “wow” impressionant.

SEGURETAT Y COMPATIBILITAT

Alta transparència

Colors intensos i precisos

La tecnologia OLED de LG fa la senyalització OLED transparent tenint una estructura més esvelta sense unitat de retro il·luminació ni

líquid de capa de cristall, aconseguint una gran transparència del 38% molt superior a les pantalles LCD transparents convencionals (10%).

Tot i que mostra clarament els objectes darrera de la pantalla, es superposa la informació rellevant davant d’ells.

Amb píxels d’il·luminació automàtica, la pantalla manté colors vius i alta relació de contrast fins i tot quan la pantalla es converteix en transparent. Dona vida al contingut des d’amplis angles de visió, i el contingut s’integra perfectament amb el seu entorn i naturalment.

Vidre temperat protector            

Tocar una pantalla directament pot causar danys o rascades.El vidre frontal temperat protegeix el producte d’aquests impactes externs i el seu vidre anti-trencament està dissenyat per minimitzar lesions als clients.               

Disseny ampliable

LG Transparent OLED Signage està dissenyat com un dispositiu semi ensamblat, el que significa que podeu instal·lar-lo de diverses maneres estructures i espais existents. Amb una varietat de formes d’instal·lació, pot complementar qualsevol lloc on estigui instal·lat.